dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. Wij geloven dat originaliteit en creativiteit de sleutelbegrippen voor onderscheidende communicatie zijn. Wij geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, anders te denken en vooral anders te durven doen. Zo weten wij de doelen voor onze opdrachtgevers onderscheidend, efficiënt en succesvol te bereiken. Wij geloven in relaties die ons de ruimte geven om creativiteit in de praktijk te brengen.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

Jouw unieke merkstem!

Creëer je
eigen GPT

In de wereld van vandaag is een sterke en consistente merkstem cruciaal. Het is de stem die jouw merk uniek maakt en je onderscheidt van de rest. 

Maar stel je voor dat je een GPT kunt creëren die altijd communiceert in jouw tone of voice. Een GPT die jouw unieke merkstem belichaamt, waar en wanneer dan ook. 

Klinkt goed? Laten we er samen induiken!

Waarom een eigen GPT?

Een eigen GPT (generative pre-trained transformer) zorgt ervoor dat al je communicatie-uitingen dezelfde energie en stijl uitstralen als jouw merk. Of je nu een blog, social media post of e-mail schrijft, jouw unieke stem blijft consistent. Dit versterkt je merkidentiteit en zorgt voor herkenning bij je doelgroep.

Hoe begin je?

Stap 1: Definieer je tone of voice

Voordat je begint met het creëren van je eigen GPT, is het belangrijk om je tone of voice duidelijk te definiëren. Wat maakt jouw merk uniek? Bij BO. Be Original hanteren we bijvoorbeeld een informele, actieve en directe schrijfstijl. We spreken onze doelgroep aan in de je-vorm en zorgen dat onze communicatie altijd energiek en duidelijk is​​​​.

Stap 2: Verzamelen van content

Verzamel al je bestaande content. Dit kunnen blogposts, social media berichten, nieuwsbrieven, en zelfs klantenfeedback zijn. Maar ook je brandbook, huisstijl richtlijnen en communicatieplan. Alles wat je merkstem weergeeft, is waardevol. Dit helpt om een dataset op te bouwen die je GPT kan trainen om jouw unieke schrijfstijl te begrijpen en te repliceren.

Creëer je eigen GPT | BO. Be Original

Stap 3: Train je GPT

Gebruik een platform zoals OpenAI om je GPT te trainen. Upload je verzamelde content en stel parameters in die jouw tone of voice reflecteren. Bij het trainen van je GPT, zorg je ervoor dat het begrijpt hoe het moet communiceren op een manier die past bij jouw merk. Bijvoorbeeld, als je net als BO. Be Original een creatieve en originele stijl wilt behouden, focus dan op content die deze eigenschappen benadrukt.

Stap 4: Testen en fijnslijpen

Na het trainen van je GPT is het tijd om te testen. Laat het verschillende soorten content genereren en kijk of het voldoet aan je verwachtingen. Is de tone of voice consistent? Voelt de content authentiek en professioneel aan? Pas waar nodig de parameters aan en blijf testen totdat je tevreden bent met het resultaat.

Stap 5: Integratie in je workflow

Als je GPT klaar is, kun je het integreren in je dagelijkse workflow. Gebruik het voor het schrijven van blogs, social media posts, e-mails en meer. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat al je communicatie-uitingen dezelfde unieke merkstem hebben.

Conclusie

Het creëren van je eigen GPT die altijd in jouw tone of voice communiceert, is een krachtige manier om je merk te versterken. Het zorgt voor consistentie, bespaart tijd en maakt je communicatie authentiek en herkenbaar. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het definiëren van jouw unieke merkstem en breng je communicatie naar een hoger niveau!

Wil je meer weten over hoe wij bij BO. Be Original dit aanpakken? 

 

 
Button