dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

STRATEGIE & POSITIONERING

Alle werkzaamheden beginnen bij BO met een doordachte strategie. Slimmer, sneller en beter dan die van de concurrent. We willen (en gaan) voor je winnen!

"We zijn niet van de oppervlakkige ideetjes. We gaan voor een strategie die hout snijdt,  resultaat boekt en feilloos op het doel afgaat."

John Boonstra, Creative director

SUCCES BEGINT MET EEN PLAN

We gaan ervan uit dat er een businessplan is. Zo niet; dan helpen we je, draaien de zaak om, kijken vanuit marktkansen en maken je plan. Zo is BO.

Waarmee we helpen

Strategisch advies
Kijk verder dan vandaag met ons strategisch advies, waarbij we kansen identificeren en je helpen om toekomstige valkuilen te omzeilen.
Merkidentiteit
Bij BO ontwikkelen we een onderscheidende identiteit die resoneert met je doelgroep en consistent wordt doorgevoerd in alle visuele en communicatieve aspecten van je merk.
Onderscheid jezelf in de markt: wij vinden jouw unieke positie en zorgen ervoor dat jouw merk daar sterk en zichtbaar staat.
Marketingplan
Wat wil je met het product en/of dienst bereiken? Welke kansen biedt het merk in de markt? Dat alles kammen wij haarfijn voor je uit.
Communicatieplan
Het communicatieplan is gebaseerd op de marktkansen. Hoe gaan we jouw doelstellingen bereiken? Met welke media en middelen?
Campagneplan
BO's aanpak combineert on- en offline media expertise, waarbij we jouw plan in actie omzetten voor maximale impact.

Wij realiseren strategische doelstellingen. 
Dat begint met een druk op de knop!

 
Button