dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. Wij geloven dat originaliteit en creativiteit de sleutelbegrippen voor onderscheidende communicatie zijn. Wij geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, anders te denken en vooral anders te durven doen. Zo weten wij de doelen voor onze opdrachtgevers onderscheidend, efficiënt en succesvol te bereiken. Wij geloven in relaties die ons de ruimte geven om creativiteit in de praktijk te brengen.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

CREATIVE DIRECTOR

John

John | Creative Director bij BO. Be Original

“Met creativiteit creëer je onderscheidend vermogen. Als het dan ook technisch allemaal klopt, ben je in business.”

John | BO. Be Original
John | BO. Be Original

John: “Ik beschouw creativiteit als de Corebusiness van ons bureau. Er zijn genoeg bureaus die de techniek goed beheersen. Maar er zijn maar weinig die de mix tussen beiden op de juiste manier weten in te vullen. Daar zit ons USP.”

John is grondlegger van het bureau en voert al meer dan 20 jaar de dagelijkse leiding. Alhoewel er van hiërarchie binnen BO geen sprake is, weten de collega’s John op zijn expertise als creatieve ondernemer te vinden. John is vindingrijk en visionair.

John: “Ik heb ontzettend veel plezier in het werk dat ik doe en de talentvolle mensen met wie ik dagelijks mag werken. Door te doen waar je denkt goed in te zijn, wordt iedere dag een geschenk aan jezelf. Dat betekent soms ook taken overdragen. Aan Danielle bijvoorbeeld. Die het regelwerk veel meer dan ik in de vingers heeft.”

John heeft een vitale drive om de lat bij BO telkens hoger te leggen. Door op tijd wat afstand te nemen, tijd voor yoga en hardlopen vrij te maken en zelfs een NY-marathon in het vizier te hebben, houdt hij zijn conditie in balans.

 
Button