BO CREATIVE AGENCY®

Creative Director

John

“Met creativiteit creëer je onderscheidend vermogen. Als het dan ook technisch allemaal klopt, ben je in business.”

Over John

John: “Ik beschouw creativiteit als de Corebusiness van ons bureau. Er zijn genoeg bureaus die de techniek goed beheersen. Maar er zijn maar weinig die de mix tussen beiden op de juiste manier weten in te vullen. Daar zit ons USP.”

John is grondlegger van het bureau en voert al meer dan 20 jaar de dagelijkse leiding. Alhoewel er van hiërarchie binnen BO geen sprake is, weten de collega’s John op zijn expertise als creatieve ondernemer te vinden. John is vindingrijk en visionair.

John: “Ik heb ontzettend veel plezier in het werk dat ik doe en de talentvolle mensen met wie ik dagelijks mag werken. Door te doen waar je denkt goed in te zijn, wordt iedere dag een geschenk aan jezelf. Dat betekent soms ook taken overdragen. Aan Danielle bijvoorbeeld. Die het regelwerk veel meer dan ik in de vingers heeft.”

John heeft een vitale drive om de lat bij BO telkens hoger te leggen. Door op tijd wat afstand te nemen, tijd voor yoga en hardlopen vrij te maken en zelfs een NY-marathon in het vizier te hebben, houdt hij zijn conditie in balans.

 

 
Button