dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. Wij geloven dat originaliteit en creativiteit de sleutelbegrippen voor onderscheidende communicatie zijn. Wij geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, anders te denken en vooral anders te durven doen. Zo weten wij de doelen voor onze opdrachtgevers onderscheidend, efficiënt en succesvol te bereiken. Wij geloven in relaties die ons de ruimte geven om creativiteit in de praktijk te brengen.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

CONCEPT & DESIGN

Strategie wijst de weg naar de doelstellingen.

Concept & design is de manier om op dat pad de aandacht te trekken en op een originele wijze boven het maaiveld uit te komen.

"Je moet meer dan ooit lef hebben, anders durven doen en buiten de lijntjes kleuren.  Anders val je niet op en word je een grijze muis."

Nick de Roos, Grafisch vormgever

ALTIJD ORIGINEEL EN CREATIEF

Het strategisch uitgangspunt vormt de basis voor de creatieve vertaling van de boodschap. Daarin leven we ons helemaal uit.

Waarmee we helpen

Branding
Branding gaat verder dan een logo; het is het bouwen van een emotionele connectie met je doelgroep. Bij BO waarborgen we de kernwaarden van jouw merk in elke uiting.
Concepting
Wij creëren concepten die aanspreken en ontwerpen interfaces die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn, waarbij de gebruikerservaring centraal staat.
Contentcreatie
In een wereld vol informatie zorgen wij ervoor dat jouw content opvalt en blijft hangen. We combineren strategie met creativiteit voor content die raakt.
Logo- en huisstijl
Jouw logo en huisstijl zijn het gezicht van je merk. Wij ontwerpen visuele identiteiten die tijdloos zijn en tegelijkertijd de essentie van jouw merk weerspiegelen.
Brandbook
Een brandbook is je merk-encyclopedie, het legt de fundering voor hoe jouw merk communiceert en verschijnt in de wereld. Wij creëren brandbooks die richting geven en inspireren.
Webdesign
Een website is vaak het eerste contactpunt voor klanten. Wij ontwerpen websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en ge-optimaliseerd voor gebruiks-gemak.

Wij realiseren creatieve oplossingen.
Dat begint met een druk op de knop!

 
Button