dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. Wij geloven dat originaliteit en creativiteit de sleutelbegrippen voor onderscheidende communicatie zijn. Wij geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, anders te denken en vooral anders te durven doen. Zo weten wij de doelen voor onze opdrachtgevers onderscheidend, efficiënt en succesvol te bereiken. Wij geloven in relaties die ons de ruimte geven om creativiteit in de praktijk te brengen.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

GRAFISCH VORMGEVER

Nick

Nick | Grafisch Vormgever bij BO. Be Original

"Vormgeving is essentieel in communicatie. Het plaatje moet er goed uitzien, anders vertrouw je het product niet."

Nick: “De basis voor het ontwerpvak ligt bij mij in de ICT. En daar heb ik dagelijks profijt van. Grafisch ontwerpen is nauw verwant met technologische processen. Het vak is vrijwel volledig digitaal geworden. Een ontwikkeling die ik begrijp en kan toepassen”. 

 Nick heeft voor verschillende online bureaus gewerkt en is ook in zijn eigen tijd als ZZP’er actief. Dat levert een brede vakkennis op die bij BO op de gewenste ‘Bijzonder Originele’ wijze kan worden ingezet. Nick is happy met de ruimte die BO hem biedt. 

 Nick: “Grafische vormgeving is een belangrijk onderdeel van BO’s productportfolio. Op dit onderdeel kan het bureau zich in de marketing/communicatiebranche sterk onderscheiden. Anderen leggen de nadruk vaak op technische factoren. De kunst is de mix van beiden. Daarin lever ik meetbare meerwaarde voor de opdrachtgevers.” 

 Nick heeft het druk met BO en zijn eigen bedrijf. Zeker omdat de agenda daarmee niet stopt. Voetballen heeft zijn sportieve interesse en een Bluesrockband eist in de weekenden ook de nodige tijd. Bovendien rammelt er gezinsuitbreiding aan de deur.

 
Button