BO CREATIVE AGENCY®

senior developer

Johan

“In feite moet je op online-ontwikkelingen vooruitlopen. Dan creëer je een voorspong voor de opdrachtgevers.”

over johan

Johan: “Tijdens mijn studie HBO/ICT kon ik bij diverse onlinebureaus stage lopen. De verkenningstocht eindigde bij BO en daar zit ik nog steeds met heel veel plezier. BO is een bureau waar ik kan groeien en mijn drive en ambities in praktijk kan brengen.”

Johan is goed op gebied van procesautomatisering. Het vereenvoudigen van taken door middel van slim programmeren zit hem in het bloed. Hij mag zich inmiddels DXP-expert noemen, maar schuwt Wordpress en anderen open source platformen niet.

Johan: “Ons vak verandert met de dag. Die kennis kun je niet in leermodellen opdoen. Op het moment dat een cursus verschijnt, is de techniek al verouderd. Dat betekent dat je zelf aan de slag moet en samen met je collega’s naar oplossingen moet zoeken. Dan moet je buiten de paden durven te treden, lef tonen en slimmer dan de rest zijn.”

Johan stimuleert ‘doing by learning’. BO biedt gelegenheid om dat in teamverband vorm te geven. Dat vraagt veel energie, dus daar moet wat tegenover staan. In dit geval; tijd om volop met zijn vriendin van de drie opgroeiende kinderen te genieten.

 

 
Button