dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

Senior developer

Johan

Johan | Senior Developer bij BO. Be Original

“In feite moet je op online-ontwikkelingen vooruitlopen. Dan creëer je een voorspong voor de opdrachtgevers.”

Johan: “Tijdens mijn studie HBO/ICT kon ik bij diverse online bureaus stage lopen. De verkenningstocht eindigde bij BO en daar zit ik nog steeds met heel veel plezier. BO is een bureau waar ik kan groeien en mijn drive en ambities in praktijk kan brengen.”

Johan is goed op gebied van procesautomatisering. Het vereenvoudigen van taken door middel van slim programmeren zit hem in het bloed. Hij mag zich inmiddels DXP-expert noemen, maar schuwt andere open source platformen niet.

Johan: “Ons vak verandert met de dag. Die kennis kun je niet in leermodellen opdoen. Op het moment dat een cursus verschijnt, is de techniek al verouderd. Dat betekent dat je zelf aan de slag moet en samen met je collega’s naar oplossingen moet zoeken. Dan moet je buiten de paden durven te treden, lef tonen en slimmer dan de rest zijn.”

Johan stimuleert ‘doing by learning’. BO biedt gelegenheid om dat in teamverband vorm te geven. Dat vraagt veel energie, dus daar moet wat tegenover staan. In dit geval; tijd om volop met zijn vriendin van de drie opgroeiende kinderen te genieten.

 
Button