BO CREATIVE AGENCY®

senior developer

Jappie

“Een website kan er nog zo geweldig uitzien, als het systeem niet werkt heb je er echt helemaal niets aan”

Over Jappie

Jappie: “Het is mijn taak om complexe technieken achter de knoppen draaiend te houden. Hoe ingewikkelde, hoe leuker. De database van de Nationale Vispas werkt op onze programmering. Dan gaat het om meer dan een miljoen persoonsrecords.”

Jappie is helemaal thuis in het DXP-programmeren van websites en webshops voor de klanten. Ingewikkelde interacties waar niets mis mag gaan zijn bij Jappie in vertrouwde handen. Het gaat dan vaak om forse geldstromen en/of grote ledenadministraties.

Jappie: “We werken bij BO met een development team van pure professionals en afgestudeerde talenten. Een ideale mix om snel, flexibel en bij de tijd te blijven. Of nog liever; voorop te lopen. We dagen elkaar dagelijks uit om nog beter te worden. Het is een gezonde interne competitie waar onze klanten maximaal profijt van hebben.”

Jappie koestert het familiegevoel bij BO, maar begrijpt ook dat de druk van buiten groot is. Je moet als team presteren. Om uit te blazen geniet Jappie en zijn vrouw van vakanties en het gezamenlijk mooie levenservaringen opdoen met de twee kinderen. 

 

 
Button