dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

Senior developer

Jappie

Jappie | Senior Developer bij BO. Be Original

“Een website kan er nog zo geweldig uitzien, als het systeem niet werkt heb je er echt helemaal niets aan”

Jappie: “Het is mijn taak om complexe technieken achter de knoppen draaiend te houden. Hoe ingewikkelde, hoe leuker. De database van de Nationale Vispas werkt op onze programmering. Dan gaat het om meer dan een miljoen persoonsrecords.”

Jappie is helemaal thuis in het DXP-programmeren van websites en webshops voor de klanten. Ingewikkelde interacties waar niets mis mag gaan zijn bij Jappie in vertrouwde handen. Het gaat dan vaak om forse geldstromen en/of grote ledenadministraties.

Jappie: “We werken bij BO met een development team van pure professionals en afgestudeerde talenten. Een ideale mix om snel, flexibel en bij de tijd te blijven. Of nog liever; voorop te lopen. We dagen elkaar dagelijks uit om nog beter te worden. Het is een gezonde interne competitie waar onze klanten maximaal profijt van hebben.”

Jappie koestert het familiegevoel bij BO, maar begrijpt ook dat de druk van buiten groot is. Je moet als team presteren. Om uit te blazen geniet Jappie en zijn vrouw van vakanties en het gezamenlijk mooie levenservaringen opdoen met de twee kinderen. 

 
Button