BO CREATIVE AGENCY®

Content Creator

Dina

"Communicatie draait om overtuigende verhalen die je met anderen deelt. Dat is mijn 'flow' bij BO."

Over Dina

Dina: “Binnen het kernteam heb ik het 'storytelling' in de vorm van Content Creation op de agenda staan. Omdat BO voor 'Be Original' staat, is dat iedere keer een hele uitdaging. De content die ik schrijf moet overtuigen, boeien en tot respons leiden.”

Dina heeft ruim twee jaar als Content Creator ervaring bij verschillende bureaus opgedaan en voelt zich bij BO als een vis in de creatieve vijver. Met een scala aan verschillende platforms richt zij zich o.a. op social media, blogs, podcasts en video.

Dina: “Bij BO krijg ik de ruimte om creatief, origineel en vooruitstrevend te zijn. Ik kan hier samen met anderen werken aan datgene wat er werkelijk toe doet: creatief onderscheidend aan de weg timmeren. Maar ook door goed naar de ontwikkelingen binnen het vak te kijken en de invloed van Artificiële Intelligentie (AI) te benutten''.

Dina besteedt haar spaarzame vrije tijd door in vakliteratuur te duiken en overal kennis op te blijven doen. Altijd blijven leren, want bijblijven is essentieel. Ontspannen ook. Een paar keer per jaar staat Dina op haar geliefde snowboard om stoom af te blazen.

 

 
Button