dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

Content Creator

Dina

Dina | Content Creator bij BO. Be Original

"Communicatie draait om overtuigende verhalen die je met anderen deelt. Dat is mijn 'flow' bij BO."

Dina: “Binnen het kernteam heb ik het 'storytelling' in de vorm van Content Creation op de agenda staan. Omdat BO voor 'Be Original' staat, is dat iedere keer een hele uitdaging. De content die ik schrijf moet overtuigen, boeien en tot respons leiden.”

Dina heeft ruim twee jaar als Content Creator ervaring bij verschillende bureaus opgedaan en voelt zich bij BO als een vis in de creatieve vijver. Met een scala aan verschillende platforms richt zij zich o.a. op social media, blogs, podcasts en video.

Dina: “Bij BO krijg ik de ruimte om creatief, origineel en vooruitstrevend te zijn. Ik kan hier samen met anderen werken aan datgene wat er werkelijk toe doet: creatief onderscheidend aan de weg timmeren. Maar ook door goed naar de ontwikkelingen binnen het vak te kijken en de invloed van Artificiële Intelligentie (AI) te benutten''.

Dina besteedt haar spaarzame vrije tijd door in vakliteratuur te duiken en overal kennis op te blijven doen. Altijd blijven leren, want bijblijven is essentieel. Ontspannen ook. Een paar keer per jaar staat Dina op haar geliefde snowboard om stoom af te blazen.

 
Button