BO CREATIVE AGENCY®

junior developer

Dennis

"Programmeren kun je maar gedeeltelijk leren. Je moet er vooral gevoel voor hebben, anders wordt het niks."

over dennis

Dennis: “Een paar jaar geleden kon ik als stagiair IT bij BO praktijkervaring opdoen. Dat is zo goed bevallen dat ik er na mijn studie kon blijven werken. Ik leer nog steeds, iedere dag ben ik weer een ervaring rijker. Programmeren is echt het leukste werk dat er is.”

Dennis krijgt volop kansen bij BO en pakt ze met beide handen aan. Als slimme, kritische en analytisch teamgenoot weet hij zelfs de meest ervaren rotten tot andere inzichten te brengen. Het motto ‘Be Original’ is hem dan ook op het lijf geschreven.

Dennis: “Programmeren moet in je DNA zitten. Sommige dingen voel je van nature aan, die kun je niet leren. Ik zoek altijd naar de functionaliteit achter de webstructuur, omdat het vaak nóg beter, nóg sneller en nóg efficiënter kan. Bij Bo kan ik compleet mezelf zijn en ingewikkelde CRM-programma’s en het DXT-platform eigen maken.”

Dennis gaat goed binnen het BO team. Hij leert van zijn ervaren collega’s en steekt er iedere dag weer wat van op. Hij compenseert de stortvloed aan kennis door balans in sport en boeken te zoeken. Fitness wat sport betreft, geschiedenis voor de boeken. 

 

 
Button