BO CREATIVE AGENCY®

Managing director

Daniëlle

"Mijn missie is de wereld een beetje kleurrijker maken, onder andere door creativiteit!"

Over Daniëlle

Daniëlle: “We vormen een hecht en flexibel team en creëren werk waar veel collega’s van dromen. Dat lukt door de creatieve en zakelijke processen goed op elkaar af te stemmen. Dan moet je je telkens goed kunnen inleven. Daar voel ik me goed bij!”

Daniëlle is er een van (bijna) het eerste uur en loopt dus al wat jaren mee. In die tijd heeft zij vele functies in goede banen weten te leiden. En nog. Daniëlle mag je wel de verbindende factor tussen de klant, het bureau en de diverse werkdisciplines noemen.

Daniëlle: “We kennen elkaar door en door. Dat is de reden dat productieprocessen snel, kwalitatief en in goede harmonie verlopen. Het kernteam van BO vormt mijn directe aanspreekpunt. Daarnaast kan ik een beroep doen op tientallen externe collega’s. Een vast team dat voor specifieke doelen kan worden ingeschakeld.

Daniëlle vindt haar werk belangrijk, maar haar gezin ook. Net als de vrije tijd die ze graag aan yoga, hardlopen en tuinieren besteedt. Op die manier blijft zij haar drukke baan bij BO de baas en kan zij zich met volle energie voor BO inzetten en de wereld een stukje kleurrijker maken!

 

 
Button