dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

MANAGING DIRECTOR

Daniëlle

Daniëlle | Managing Director bij BO. Be Original

"Mijn missie is de wereld een beetje kleurrijker maken, onder andere door creativiteit!"

Daniëlle: “We vormen een hecht en flexibel team en creëren werk waar veel collega’s van dromen. Dat lukt door de creatieve en zakelijke processen goed op elkaar af te stemmen. Dan moet je je telkens goed kunnen inleven. Daar voel ik me goed bij!”

Daniëlle is er een van (bijna) het eerste uur en loopt dus al wat jaren mee. In die tijd heeft zij vele functies in goede banen weten te leiden. En nog. Daniëlle mag je wel de verbindende factor tussen de klant, het bureau en de diverse werkdisciplines noemen.

Daniëlle: “We kennen elkaar door en door. Dat is de reden dat productieprocessen snel, kwalitatief en in goede harmonie verlopen. Het kernteam van BO vormt mijn directe aanspreekpunt. Daarnaast kan ik een beroep doen op tientallen externe collega’s. Een vast team dat voor specifieke doelen kan worden ingeschakeld.

Daniëlle vindt haar werk belangrijk, maar haar gezin ook. Net als de vrije tijd die ze graag aan yoga, hardlopen en tuinieren besteedt. Op die manier blijft zij haar drukke baan bij BO de baas en kan zij zich met volle energie voor BO inzetten en de wereld een stukje kleurrijker maken!

 
Button