dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. Wij geloven dat originaliteit en creativiteit de sleutelbegrippen voor onderscheidende communicatie zijn. Wij geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, anders te denken en vooral anders te durven doen. Zo weten wij de doelen voor onze opdrachtgevers onderscheidend, efficiënt en succesvol te bereiken. Wij geloven in relaties die ons de ruimte geven om creativiteit in de praktijk te brengen.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

WEBSHOP REBRANDING

Nova Trendz

Wat hebben Friezen en Zeeuwen gemeen? Ze doen wat ze beloven! Dé basis voor een fijne samenwerking met Nova Trendz.

BO, jouw communicatiepartner

We hebben voor hen niet alleen een dynamische webshop gelanceerd, ook de onlinecommunicatie getransformeerd. BO schiet te hulp voor alles van doelgerichte onlinecampagnes tot inspirerende blogs en nieuwsbrieven. Onze creatieve reis eindigde daar niet. De uitdaging was divers: van branding en social media advies voor Maison Nova tot rebranding van Nova Trendz, en het opzetten van de Nova Trendz Lifestyle webshop. We hebben een unieke mix van online en offline zichtbaarheid gecreëerd, waarbij een verzamel webshop en verschillende fysieke winkels naadloos samenkomen. 

Nova Trendz Lifestyle Webshop
Nova Trendz Lifestyle Boetiek
Maison Nova

Ieder project is uniek

Bij BO is elke klant en project uniek, en dat is waar onze kracht ligt. Ons grootste succes? De realisatie van tastbare resultaten, zowel online als in de winkelstraat.

Samen met Nova Trendz hebben we laten zien dat samenwerking en originaliteit bij ons centraal staan. Ben jij klaar om samen met BO een nieuwe bladzijde in de wereld van retail en online communicatie om te slaan? 

Wij staan klaar voor het volgende avontuur. Doe je mee?


 
Button