dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU
">

ONTWIKKELEN MERKIDENTITEIT

Let Things Talk

In onze voortdurend veranderende wereld is het vinden van je eigen stem als merk een echte uitdaging. Bij BO. Be Original pakken we die uitdaging met beide handen aan. We geloven sterk in de kracht van identiteit en echtheid.


Laatst kregen we de kans om samen te werken met Let Things Talk. Zij zijn op zoek naar hun unieke plekje in deze wereld. Ons avontuur begon met een gezellige babbel op hun kantoor. Samen proberen we te ontdekken wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze heen willen.


Onze aanpak was simpel, maar doeltreffend. Samen met Let Things Talk doken we in hun merkidentiteit. We organiseerden inspirerende sessies, waarin we tot de kern van het bedrijf kwamen. De energie die hierbij vrijkwam was aanstekelijk!


Nu zijn we druk bezig met hun brandbook en communicatieplan. De inzichten uit onze sessies komen hier samen. Het brandbook is meer dan een visuele gids; het is een kompas voor toekomstige communicatie.


En weet je wat echt tof is? Deze hele reis hebben we samen met Coen ondernomen, een super stagiair van de Noorderpoort. Met zijn frisse blik hielp hij ons bij het ontwikkelen van de huisstijl en het definiëren van de kernwaarden en merkbeloftes van Let Things Talk.

Wij zijn klaar voor het volgende creatieve avontuur. Doe je mee?


 
Button