dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

REBRANDING

Drachtster Skûtsje

De wind in de zeilen en een koers richting innovatie: dat kenmerkt onze samenwerking met het Drachtster Skûtsje. Het avontuur begon met een wilde brainstorm, samen met het bestuur én de schipper. Sindsdien is de inspiratie blijven stromen.

Creatieve realisatie

De samenwerking met het Drachtster Skûtsje is meer dan het bepalen van de strategie; ook van creatieve realisatie. Met trots hebben we een brandbook ontwikkeld, de social media kanalen nieuw leven ingeblazen en een stoere huisstijl ontworpen die recht doet aan deze Fryske topsport.

Wat ons het meest trots maakt? De transformatie van plannen naar tastbare resultaten. De nieuwe huisstijl schittert nu op de website, in het magazine en natuurlijk op hun socials. Tijdens SKS23 waren wij nauw betrokken, waarbij we elke mijlpaal van dichtbij meemaakten en de communicatie verzorgden.

Drachtster Skûtsje | BO. Be Original

Wij staan klaar voor het volgende creatieve avontuur. Stap jij aan boord?


 
Button