dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. Wij geloven dat originaliteit en creativiteit de sleutelbegrippen voor onderscheidende communicatie zijn. Wij geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, anders te denken en vooral anders te durven doen. Zo weten wij de doelen voor onze opdrachtgevers onderscheidend, efficiënt en succesvol te bereiken. Wij geloven in relaties die ons de ruimte geven om creativiteit in de praktijk te brengen.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

BO GEEFT TIPS

Trends en updates

Op de hoogte blijven van marketingtrends en social media updates? BO doet 't! Hoe? Hier een aantal tips hoe wij op de hoogte blijven van de nieuwste online ontwikkelingen.

bo GEEFT TIPS

Om op de hoogte te blijven van alle trends, ontwikkelingen en updates gebruiken scrollen we ook in onze vrije tijd veel op social media. Goed excuus toch? Naast dat we zelf graag veel tijd doorbrengen op social media doen we meer om op de hoogte te blijven. Frankwatching wordt regelmatig bezocht en ook de socials van Pretty Little Marketer zijn hier favoriet! 

Is dat alles? Nee, daar blijft het niet bij! Het blad Adformatie valt hier maandelijks op de mat en die wordt trouw gelezen. Bij BO zijn wel allemaal gedreven om continu te blijven ontwikkelen dus wanneer we een interessante workshop, cursus of opleiding tegenkomen, dan volgen we die! Zo is John net afgestudeerd voor zijn Marketing diploma, Daniëlle inmiddels bezig met haar NLP Master als gevolg van NLP. En Dina heeft inmiddels een workshop smartphone fotografie én een cursus Adobe Express gevolgd. What Will be next?

Wat doe jij om op de hoogte te blijven van de social media trends en updates?

 
Button