dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

BO GEEFT TIPS

Social media voorspellingen van 2024

2024 is bijna aangebroken! Dat betekend nieuwe trends en ontwikkelingen om naar uit te kijken. Vandaag gaan we onze voorspellingen op het gebied van social media trends met jullie delen. Lees je mee?

trends 2024

Een voorspelling waar je geen glazenbol voor nodig hebt is dat AI een grotere rol gaat spelen. Is er iets dat AI niet kan? Van chatbots tot het genereren van afbeeldingen, AI blijft de show stelen. Dus, ben jij al klaar om AI nog meer te omarmen in je strategie en als hulp bij het maken van content? Wij wel!

Verder voorspellen we dat persoonlijke content belangrijker wordt dan zakelijke, formele content. Het draait allemaal om jou als merk, wie ben je en waar sta je voor? 

Afgelopen jaar zijn we al platgegooid met short form video's, tiktok is ontploft en ook de andere platforms konden niet achterblijven met reels en shorts. In 2024 zet deze trend nog verder door. 

In deze video's en bijbehorende captions gaat SEO ook een rol spelen. Doordat Gen-Z steeds vaker socialmedia-apps inzetten als zoekmachine wordt ook hier SEO belangrijk. 

Ben jij het eens met deze voorspellingen?

Wat voorspel jij voor 2024?

 
Button