dream catcherBO HEEFT EEN DROOM
ONTDEK DE BELOFTES VAN BO

“Hallo, wij zijn BO. We hebben een droom: een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en zijn, haar of hen originaliteit te laten schitteren. In die wereld behandelen we elkaar met respect en waardering, en is verbinding het allerbelangrijkste."

Dus, ‘Be Original’ in alles wat je doet! Wees maar lekker jezelf.

WIJ DELEN ONZE WAARDEN MET JOU

BO bruist van creativiteit
‘Be Original’ is ons motto. Alles draait om onderscheidend vermogen. Bij BO dagen we je uit om op te vallen!
BO is authentiek
BO houdt van echte mensen. Eerlijk, open en gepassioneerd. Geen maskers, geen spelletjes. Bij BO zijn we gewoon onszelf.
BO staat voor kwaliteit
Wij doen wat we beloven en we zijn trots op alles wat we creëren. Wij pakken de regie en gaan recht op het doel af.
CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU

INTERVIEW

It Skûtsje fan Drachten

Gastvrij als ze zijn, mocht ik op bezoek komen bij BO. Be Original. De naam zegt het al, een creatief communicatiebureau uit Drachten dat vooral origineel en onderscheidend in zijn soort is. Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom. Het staat dan ook op het bord geschreven, in het Frysk natuurlijk ‘’Wolkom’’. 

'Kantoor jungle' vibe

Wanneer we een rondleiding krijgen van John en Daniëlle vallen een aantal dingen ons gelijk op. Een ware 'kantoor jungle' vibe, de vrolijke kleuren en behangetjes aan de muur en de huiselijke sfeer. Dat laatste komt ook doordat we gelijk verwelkomd worden door trouwe viervoeter Bobby, in ruil voor een aai over zijn grijze bol natuurlijk.

Tijdens de rondleiding ontmoeten we allereerst Nick, die druk bezig is met de laatste details van het nieuwe brandbook voor het Drachtster Skûtsje. Ik kon het niet laten om even te spieken. Wauw, de vertrouwde stijl die we allemaal gewend zijn van ons skûtsje maar dan in een nieuw original jasje. Zoals Daniëlle eerder al zei: ‘’Skûtsjesilen is een topstort, dat verdient een stoere uitstraling!’’. Daar zijn wij het helemaal mee eens natuurlijk.

Een kantoor verder zit Dina die gelijk al de nodige tips en tricks over social media met ons deelt. Waar het hart vol van zit… Weer een kantoor verder zijn Johan en Jappie de website aan het aanpassen, dit moet natuurlijk helemaal kloppen met het brandbook. Nick houdt dan ook stiekem een oogje in het zeil.

Tussen het harde werken door wordt er af een toe een dartpijl gegooid. Niet naar elkaar natuurlijk, want samenwerken lijkt ze bijzonder goed af te gaan bij BO. Dit zie je ook terug in het werk dat ze leveren. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij en ieders kwaliteit wordt benut. Zo verzorgen ze samen onze complete communicatie van A tot Z.

Drachtster Skûtsje | BO. Be Original

Samenwerken aan goede en originele resultaten

BO was al trotse sponsor van It Skûtsje fan Drachten maar wilde graag nog meer voor ons betekenen. Zogezegd, zo gedaan. Daniëlle en John maakten samen met Ellen een communicatieplan en presenteerden deze aan onze bemanning en bestuursleden. Want ook bij It Skûtsje fan Drachten doen we het samen. ‘’Samenwerken aan goede en originele resultaten, dat is wat telt’’. Zegt John terwijl hij nog een slok van zijn koffie neemt.

Nu mogen we samen met BO communicatiedoelen stellen en zorgen dat we deze met zijn allen behalen. Een fijne samenwerking waarbij Ellen Seerden de regie voert, BO advies geeft en de actieplannen die daaruit voortkomen uitvoert. Natuurlijk was een onderdeel hiervan een bezoekje aan ons It Skûtsje fan Drachten om de sfeer te proeven. ‘’Wat was dat gaaf!’’ Zeggen John en Daniëlle in koor. 

Verbinding met Drachten

Samen zorgen we ervoor dat It Skûtsje fan Drachten in verbinding komt met Drachten. Drachten is immers dé skûtsje stad. Als enige schip dat vanaf het begin van SKS meedoet en als modern wedstrijdskûtsje gaan we natuurlijk voor de winst. Volg jij ons in de weg hiernaartoe? De wind in de zeilen!

 
Button